Torppis ry:n hallituksen kokous ma 19.9.2022 klo18.00

Torppis ry:n hallitus kokoontui Kortepohjan päiväkotikoulun viihtyisään ruokalaan ma 19.9.2022 klo 18. Ilmassa oli raikkautta ja toivoa, kun pitkän koronapandemian jälkeen mukaan toimintaan oli lähtenyt monta uutta kasvoa, niin päiväkodin kuin koulunkin puolelta. Suurin osa osallistujista saapui paikalle fyysisesti, mutta myös Teams-yhteyksien päässä olevat pysyivät mukavasti menossa mukana. Torppis ry:n hallituksen uudeksi sihteeriksi valittiin Kiti Alpua ja taloudenhoitajaksi Jenni Karjalainen. 

Kokouksessa päätettiin osallistua Kortepohjan päiväkotikoulun perjantai- ja lauantaikoulupäiviin 7.-8.10.22 Torppis tutuksi -teemalla. Näkyvyyden lisäämiseksi päätettiin tilata Menossa mukana Torppis.fi -tuotteita ja järjestää Torppis ry:n logokilpailu lapsille. 

Hallitus hyväksyi oppilaskunnan/viikkiluokkatyöryhmän esityksen välituntivälineistä sekä varastotiimin pyynnön sponsoroida kestävät säilytyslaatikot välineiden säilyttämiseen ulkovarastossa.

Kokouksessa keskusteltiin vanhojen konkareiden kokemuksista luokkien varainhankintaan liittyen. Torppikselle päätettiin hankkia maksupääte Sumup 3G-kortinlukija ja -tulostin (American Express) helpottamaan luokkien maksuliikennettä. 

Torppis ry sai myös oman sähköpostiosoitteen – torppis@torppis.fi eli ei muuta kuin kirjoittelemaan!     

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *